reede, 4. november 2005

vaba reede, nagu iga teinegi reede


Ma olen nii õnnelik. See on lausa uskumatu kui õnnelik ma olen! Kuigi koolis ei lähe kõik võib-olla nii, nagu päriselt minema peaks, aga ikkagi ei suuda miski mu tuju rikkuda! :D Naeratus minu näos on püsiv suurus. Vähemalt hetkel küll. Ja lähimas tulevikust ta sealt kaduda ei kavatse :)
Mis ma siis veel head räägin? Triin käis täna mul külas. Hea oli teda näha, sai natuke juttu puhutud ja naerdud. Sõbrannad on ikka väga hea nähtus. Mina küll ei tea, mis ma ilma nendeta peale hakkaks?? Võtke teadmiseks, kallid sõbrannad, te olete ikka kallid küll!! Mhmhh! :)
Eelmine nädalavahetus käisin Paunkülas laagris. Reedest pühapäevani olime seal ja tegime trenni. Ma olin kuidagi laisem ja loium kui tavaliselt, ise ka imestasin. Ja kuigi ma peaagu millestki aktiivselt osa ei võtnud, suutsin ma ikkagi haigeks jääd! No kui haigeks seda pidada saab, aga nohu ja köha on ikka siiamaani vaikselt küles. Nina on nuuskamisest peas roosa ja kurk natuke kipitab. Midagi hullu ei ole, aga ikkagi on selline natuke tõbine ja räsitud tunne. Ju see on siis karistuseks selle eest, et ma paha tüdruk oli :P
Aga nüüd ma jätan teid rahule. Midagi tarka mul enam kirjutada ei ole. Mõnesaja aasta pärast kirjutan jälle natuke, kui midagi toimunud on :)

Tsauki ;)