esmaspäev, 5. juuni 2006

Suvi!


On 5.juuni 2006. Merka on oma eluga enam kui rahul. Täna oli see päev, mil ta viis TTÜ raamatukogust laenatud õpikud sinna tagasi ja tundis kuidas koorem langes õlgadelt. Nii sõna otseses kui kaudses mõttes. Paremat ilma ei saaks ka soovida, millega suve algust tähistada!

Raamatud ära viidud, läksime Pashaga Linnahalli peale niisama lebotama. Nii nii mõnus oli lihtsalt vait olla, vahepeal kaks sõna rääkida ja jälgida kuidas laevad edasi-tgasi sõidavad. Isegi helikopter käis meil ühe korra külas :) Päikest sai ka nauditud ja tulemus on natuke roosakas, natuke hell näolapp :P See on see kui kohe esimese korraga nii ahneks muutud! Ega siin pole kedagi teist peale iseenda süüdistada ka.

Sess lõppes mul seekord isegi täitsa võidukalt. Kõik eksamid sain esimese korraga sooritatud ja selle semestri hinnete seas ei ilutse mul ka ühtegi ühte! :) Ise ei suuda ära imestadagi kui tubli ma ikka olen :P

Uskumatu, et juuni on juba käes. Ma mäletan nagu eilset päeva seda 22. augusti kui ma seadsin oma esimesed sammud TTÜ poole ja oi kuidas süda puperdas sees :P Tegelikult ei olnudki see 9 kuud, mis seal veedetud said, nii jubedad kui alguses arvata võis. Aga ega taga ka ei igatse seda aega. Olen enam kui kindel, et vaheaeg on igati ärateenitud puhkus!

Päikeselist ja sooja puhkust meile! :)