reede, 20. oktoober 2006

Sügis käes, sügis käes...


...lehti muudkui langeb.


Oijah, ongi kool käes. Isegi 7 nädalat juba seal käidud. Mu meelest läheb aeg see aasta üllatavalt kiiresti. Mõned päevad on küll sellised, et vahepeal on tunne, et neil ei ole ei lõppu ega äärt, aga enamasti.. Enamasti on nii, et vupps ja reede, vupps ja reede. Siiamaani põhineb mu koolis käimine igatahes reedete ootamisel.

Mis ma siis vahepeal veel korda olen saatnud? Eelmine pühapäev, st 15. oktoober, olin ma ühiskondlikult kasulik ja käisin koos vanematega maal ja korjasin õunu. Päris huvitav oli, selline hea vaheldus. Ja õhk oli ka mõnus värske. Homme on jälle maale minek, aga seekord Pashaga. Merka läks juba täna sinna, oma sõpsidega. Põhjus miks me üldse läheme on see, et laupäeval teimub seal nö mini-Rabarock. Läheme ja rokime täiega! :P Merka võttis meie vesipiibu ka kaasa, nii tahaks juba Järtsus olla ja seda vaikselt popsutada ;)

Kuna ma olen hästi tubli üliõpilane, läbi ja lõhki viieline, otsustasin ma taotleda õppetoetust. Oma suureks imestuseks ma saangi see semester nö palka. Õnn saabus Meriliisi õuele kui ta teada sai, et talle koolis käimise eest raha hakatakse maksma! :) Tegelikult ma kirjutan sellest üldse sellepärast, et minu teadmiste kohaselt peaks täna nagu palgapäev olema, aga niipalju kui ma viimati vaatasin, valitses minu kontoarvel siiamaani selline.. khmm.. 184 kroonine tühjus. Loodame, et pangatädid hakkavad varsti tööle ja siis saan ma õiget üliõpilase elu mekkida.

Nüüd, kui ma olen juba 20 aastat VANA (häbi lausa öelda), tean ma, et kui tööl käia, siis saab palka. Mhmh, ennem ma seda ei teadnud, ma kuskilt kuulsin, et raha kasvab puu otsas :P Jaa, ja palga eest saab poest endale igasuguseid ülimõnusaid asju osta. Mina premeerisin ennast juubeli puhul kauaihaldatud mp3-mängijaga. Nii hea on nüüd peatuses bussi oodata ja bussiga sõita. Ei pea kuulama seda vastikut liikluse müra ja bussis istud vaikselt omas mullis, isoleeritud igasugusest väikeste laste jonnist, teismeliste.. emm.. „väga olulistest“ kes-kellega-käib juttudest ja vanamuttide lobast. Mmm, kui imeline on muusikamaailm!


Olgem musikaalsed, mu kallid sõbrad!