neljapäev, 28. detsember 2006

Ongi nii.


Me käisime 27. detsembril 2006 Finnnnnlandis.

Sõitsime Viking Line'i laevaga Rosella. Kui võimalik, siis vältige seda laeva. Me otsustasime, et see on igav laev. Kui me Soome poole sõitsime siis meil oli väga äge "kajut" - istusime seina äärde maha. Siis kui me sinna istusime, et istunud seal peale meie kedagi. Aga me olime trendiloojad ja varsti oli seinaäärne inimesi täis :) Jehhuu! Nii, et jääge minu ja Pasha uusi trendivärskendusi ootama ;)


Cheers!

pühapäev, 17. detsember 2006

Bonjour!

Kadestage mind, sest ükskord näen ma maailma. See on nüüd kindel, sest ma just otsustasin nii ja see saab teoks tehtud. Nii või teisiti :D

Teate veel mis, jõulud on ukse ees. Te ei ole märganudki? Mul endal pole ka tegelikult sellist tunnet kuna lund pole absoluutselt maas. Aga kalendrile juba vastu ei vaidle. Ma üritasin, täiesti mõttetu, ärge isegi mitte mõelge selle proovimisele. Ausalt, noh :) Jõulud on muidu armsad küll, ollakse rohkem endale lähedaste ja kallite inimestega. Aga, see suur aga, on need kingitused. Jõle jama on nende leidmisega, eriti veel siis kui keegi täpselt nagu ei teagi mida tahta. Ma ei saa aru, kes selle kingituste värgi üldse välja mõtles? Kui me ei teaks sellisest asjast midagi, siis me ei oskaks sellest ka puudust tunda. Aga ei, ei võitud siis rahule jätta neid jõulusid ja keegi ikka pidi mingi kingituste kinkimise välja mõtlema. Tänks!

Jaa, ja siis peale jõulusid on kohe kohe aastavahetus. Nagu jälle! Ma mäletan eelmist aastavahetust veel liiga värskelt, et juba uut aastat vastu võtta. Äkki ma võin omadega veel 2006ndasse aastasse jääda kui kõik teised 2007ndasse kolivad? :D Ma lihtsalt pean seda jälle mainima, et mida vanemaks ma saan, seda kiiremini aeg läheb. Täielik müstika, nagu kiuste lausa. Selline tunne, et peab elu peale tõsisemalt mõtlema hakkama. Me elame siiski ju vaid ühe korra, võiks seda südamest nautida. Kuidas seda aga teha niimoodi äkki küll välja ei mõtle, selle üle peab lausa mõtisklema. Jälle üks asi, mis on vaja Do To Listi lisada. Loodame, et mu elu enne läbi ei saa, kui ma ta peale mõtlema hakata jõuan. Kiirelt läheb teine. Uskumatuu! :)


Olge siis ikka ägedad ja võluge lund!
Ette tänades, Merka.