neljapäev, 22. veebruar 2007

Lund sadas...


...siis kui me läksime sinna ja siis kui me tulime sealt. Ja siis kui me sealt tulime ja olime juba bussipeatusesse jõudnud, kostsid kuskilt kaugelt tuletõrje ja kiirabiauto sireenid. Ja need sireenid jõudsid meile aina lähemale. Lõpuks, kui nad olid meieni jõudnud, pöörasid nad sinna samale tänavale, kust me just tulnud olime. Me mõtlesime, et okou, mis nüüd juhtus. Aga selle majaga tundus kõik ok olevat, kus meie käisime. Autod pöörasid sellest majast paremale, kust me just mõned minutid tagasi väljunud olime. Edasi ei näinud, kuhu nad läksid, sest teised majad olid ees. Ehk saab uudistest teada või ajalehest lugeda, mis toimus. Loodame, et kellegagi midagi hullu ei juhtunud.

Me käisime Pashaga verd andmas :)

PS! Pasha, mõne aja pärast uuesti?

reede, 16. veebruar 2007

Annale

Привет!

Сегодня я думаю что я дура. Почему? Потаму что Анна такая умная девочка. Вчера она сказала что надо написать по русски. И я согласился :S Ну вот, сейчас я пишу. Анна, милая, ты довольна? :D

Последний раз я написала в декабре а уже февраль. В январе я учился и делала екзамены - очень неинтересно. Надеюс что остальной год будет веселее.

Ps! Был красивый день.


Приятного аппетита! ;)