teisipäev, 24. juuli 2007

Ood loodusele :)


Meriliis on vahepeal mõndasid huvitavaid asju teinud. Nimelt käisin piljardit mängimas. Mulle tuli meelde 2005. aasta ilus ja põnev Soome-aeg ja üldse on mõnus teha midagi sellist, mis sulle meeldib ja kui teha seda veel koos toreda inimese ja hea tujuga, siis on kohe eriti mõnus. Igatahes avastasin ma taaskord piljardi võlud ja loodan, et saan neid millalgi varsti jälle nautida.

Pühapäeval käisin Klooga rannas. Kolm head asja olid ühendatud: Päike, meri ja rongisõit. Kuna see suvi on olnud selline, nagu ta on olnud, siis oli ülimalt meeldiv natuke Päikest näha ja nautida tema pehmeid silitusi. Esimest korda sellel suvel jõudsin ka merre. Alguses on nii külm, piisas ainult jalalabade vette pistmisest kui oli juba selline tunne, et sa oled tervenisti külmkapis. Aga siis sa suudad ennast nii palju kiusata, kuni sa oled vees põlvini... nabani... rinnuni ja siis šlummdi vette. Oii, kui mõnus :) Soovitan soojalt! Peale meres ujumise on väga mõnus ja vabastav tunne sõita rongiga. See ilus vaade, mis avaneb rongiaknast (ma mõtlen just peatustevahelisi kohti, kus näeb loodust) on lihtsalt nii rahustav ja mõtlemapanev. Aga vahelduseks igapäeva murede peale mõtlemisele on hea mõelda ilusaid mõtteid. Kui teil tuleb tuju kasvõi päevakeseks linnamöllust ära põgeneda ja te kahtlete selles. Ärge kahelge. Tehke seda ja te jääte endaga rahule! :)

Eile avastasin ma sellise meeldiva tõsiasja, et mul on autokooli sõidutundidest täpselt pooled läbitud. Kui kõik hästi läheb ja ma eriti eriti tubli olen ja esimese korraga kunagi siis, kui mul kõik sõidutunnid läbitud on, oma kooli sõidueksami ära teen, vot siis ootab mind ARK ja kui ma siis veel kohe ekstra tubli suudan olla, siis kartke, sest Meriliis The Great Driver vallutab Tallinna tänavad :D
Ps! Keegi tahab mulle oma autot laenata selleks puhuks, eks? :D

kolmapäev, 11. juuli 2007

***

Hetkel on selline tunne, et ma olen maailma kõige halvem inimene.
Ma palun südamest vabandust, tõesti ei tahtnud sulle haiget teha.