teisipäev, 16. detsember 2008

Kuulge, lähme tantsupeole!


Kuulge lähme tantsupeole

Kus on muusika mis jalale teeb head

Kuulge lähme tantsupeole

Võtkem sõbrad ka ja tuju läheb heaks


E- ei tegelikult see meid ei huvita,

Et kaerajaan on veres

M-mm pole tähtis, et rütmi ei tunneta

Kõva müts alla, nii ongi parem

O-o ei oota, et hästi sul läheks

Doping sees ja valgus on ere

Kui veab võid tänaõhtul võidukalt skoorida
tähtis, et jalg oleks kerge


Siis hüpake tantsige

Sokat või valssi te

Tunnete hommikul käidud on seal


Kuulge lähme tantsupeole

Kus on muusika mis jalale teeb head

Kuulge lähme tantsupeole

Võtkem sõbrad ka ja tuju läheb heaks


Pea ees ja pööraselt kätega vehkides

Sukeldu võõrasse massi

Seal keeb veri ja tunded on leekides

Oota ehk keegi sind passib


Siis hüpake tantsige

Sokat või valssi te

Tunnete hommikul käidud on seal


Kuulge lähme tantsupeole

Kus on muusika mis jalale teeb head

Kuulge lähme tantsupeole

Võtkem sõbrad ka ja tuju läheb heaks

Küll on kahju, pidu lõppema peab.

Küll on kahju, koju minema peab


Homme jälle!


Kuulge lähme tantsupeole

Kus on muusika mis jalale teeb head

Kuulge lähme tantsupeole

Võtkem sõbrad ka ja tuju läheb heaks

Kuulge lähme tantsupeole

Kus on muusika mis jalale teeb head

Kuulge lähme tantsupeole

Võtkem sõbrad ka ja tuju läheb heaks

teisipäev, 11. november 2008

Ime on sündinud

Eile, 11. novembril 2008, nägin Inglit maapeal. Sõna otseses mõttes. Sõidan mina rahulikult töölt koju. Vaatan juba kaugelt, et misasja, teeääres kõnnib Ingel? Oot-oot-oot.. MISASJA?? Ongi Ingel või? Oligi!!! Näete (pildi kvaliteet pole just kõige parem, aga vähemalt tõestab, et ma ei aja segast)
PS. Pasha, tänud küüdi eest :)

esmaspäev, 13. oktoober 2008

Minu upgrade.

Alates tänasest on mul üks oskus juures. Ei ole just midagi erilist, aga samas midagi sellist, mida terve ülejäänud elu jooksul kasutada saab. Nimelt tegin ma täna hommikul endale, täiesti iseseisvalt ja n-ö from scratch kaerahelbeputru! Kogu tegevus võttis aega umbes 15 minutit. Ja lõpptulemuse nautimine oli parem kui siis, kui keegi teine oleks selle purdu mulle valmis keetnud. Mitte, et mul midagi selle vastu oleks, kui ma hommikul ärgates avastan, et kõik juba valmis tehtud on :D

Mingi teine asi oli tegelikult veel, millest ma kirjutada tahtsin, aga hetkel ei meenu. Kui meelde tuleb, siis kirjutan juurde.

Olge mõnsad! :)

neljapäev, 2. oktoober 2008

I'm in love!

Täna sain ma aru, et vahel piisab ainult väikesest asjast, et su päev värviliseks muuta. Minu tänase päeva värviliseksmuutja on kauplus nimega Home'n'Gourmet. Kõigest täpsemalt. Otsustasin siis täna vaatama minna Rocca al Mare kaubanduskeskuse uut laiendust, mis eile avati. Päris suur on teine. Ja mõned uued poed on lähemalt uurimist väärt. Kõndisin erinevatest poodidest sisse-välja, uurisin asju. Emaga koos olin, muide. Ja siis ta ütleb mulle, et lähme vaatame sinna poodi ka. Esimese asjana nägin ma tolles poes mingit kaks TUHAT krooni maksvat soola- ja pipratopsi ja küsisin emalt, et kas nad teevad nalja. Siis liikusime edasi.... ja mida ma näen!! Jamie Oliveri potid ja pannid ja ahjuvormid. Ma võtsin ühe tillukese rohelise ahjuvormi endale kätte ja mõtlesin, et sellest ei suuda ma loobuda. Aga siiski jätsin ta seekord sinnapaika. Liikusin natuke edasi ja mida ma näen :D (ma tean, ma kordan ennast, aga see on lihtsalt liiga hea, et tõsi olla) Jamie oliveri tassid ja kruusid. Alguses ma oleks peaaegu endale ostnud ühe tema Colour Mugs'i (http://www.royalworcester.co.uk/pattern/?navid=1&level=4&id=169&pgid=2), aga siis nägin ma midagi veel paremat... kirjadega tassikesed ehk Jamie Oliveri Bottoms Up Mugs (http://www.royalworcester.co.uk/pattern/?navid=1&level=4&id=186&pgid=2)!!! Nii nunnud!!!!!!!! Nad on sellised, et külje peal on kiri ja siis kruusi põhja all see lause jätkub. Mina oman alatest tänasest Bottoms Up Mugi, millel on järgmine kiri: Sorry Love - I've Got A Headache. Igatahes teadke, et kui teil tuleb tahmine mu tuju tõsta või on mingi tähpäev tulemas, siis võite läbi astuda Home'n'Gourmet poest ja mulle sealt ükskõik mis Jamie asja osta. Pool poodi on tema asju täis! Ma olen absoluutselt iga pisipisemagi vidina üle üliõnnelik. Ausõna! Sest kui te veel ei teadnud, olen ma olnud tema tagasihoidlik fänn juba ei tea mis ajast, kui ma BBC pealt tema superfantastilist kokasaadet "The Naked Chef" vaatama hakkasin. Puhas armastus selle mehe vastu. Kui elu oleks ideaalne, siis oleks see mees minu ema väimees :)
Päeva mõte: Olgu õnnistatud Home'n'Gourmet!

teisipäev, 30. september 2008

Vabandust!

Ärkasin, toimetasin, panin riidesse, krabasin nektariini pihku ja tööpoole teele! Kuna ma täna pidin alles kella 10ks tööle minema, siis läksin koos emaga ja jälgisime tema tavapärast marsruuti - buss nr. 27, troll nr. 6 ja kõige viimasena mõni buss Viru terminalist Pirita poole. Okei. Sõit esimeses bussis ja trollis sujusid ilusti. Ilma viperusteta :) Kui hakkasime trolliga lõpp-peatusele lähenema, nägin CoffeIN-i ja mul tuli mocha isu. Otsustasin, et kui terminalis on bussini piisavalt aega, siis võtan ühe sealsest CoffeIN-ist. Bussini oli 5 min aega, otsustasin endale mõnusa mocha hankida. Teenindaja tuli selle 5 minutiga ilusti toime. Sõitis siis buss ette. Mina, pahaaimamatult, kohvi segades, astusin sisse kõige esimesest uksest. Järgmine asi mida ma kuulen: "Vabadandust. Head isu. Palun välja.". Esimese mõttena, kui ma seda kolmandat osa veel kuulnud ei olnud, jõudis peast läbi käia, et oi kui tore bussijuht. Ja siis tuli see "Palun välja". Ma ei osanudki talle kohe midagi vastu öelda, olin mingi 3 sekundit vait ja siis ütlesin, et mul on kaas peal (samal ajal asetasin demonstratiivselt oma kohvitopsile kaane peale). Aga ei mingit järeleandmist kalgi bussijuhi poolt, seekord tuli juba veidike järsemalt: "Palun välja!". Oi, kuidas ma sain kurjaks. Aga viitsimata talle vastu hakata ja inimesed minu taga järjekoorras ootamas, et bussi sisse saada, otsustasin seekord alla anda. Asusin siis tagumise ukse poole teele, kuna esimesest uksest ma välja pääsenud ei oleks ja läksin bussist välja. Järgmist oodates kirusin mõttes seda bussijuhti ja mõtlesin mida kõike ma oleks võinud teha ja öelda kuna ta muga nii kuri oli. Ma tean küll, et osadel bussidel on mingid kleepsud akende peale, et selle ja teise ja kolmandaga ei tohi bussi siseneda. Saaksin aru, kui ma oleks mingi pubekas, kes on oma sõpsidega koos ja lärmakas ja vehib kätega, et ma võin midagi ümber ajada. Aga ei, ma olen pooleldi unine 22-aastane, kes üritab õigeks ajaks tööle jõuda ja samas oma hommikukohvile 1:0 teha. Tundub, et kahe asja korraga tegemine tänapäevases kiires maailmas on mõnele mittemõistetav ja võib-olla, et kadedust tekitav. Võimalik ju, et ta tahtis ise ka kohvi ja kuna ta ei saanud, ajas selle, kes saab (minu!) oma n-ö territooriumilt välja. Aitäh! Loo mõte on see, et kui teid järgmine kord kohvi või mõne muud söödava-joodava käeshoidmise eest bussist välja visatakse, siis tervitage toredat bussijuhti minu poolt.

neljapäev, 25. september 2008

Möte

Minu unistustesse lisandus üks unistus. Ma ei teagi täpselt, kui palju mul neid on ja kas üldse, aga siis ongi viimane aeg unistamisega algust teha. Igatahes tegin eile aega parajaks, netis pilte vaadates ja leidsin midagi ilusat. Minu uus unistus on kunagi oma silmaga näha hullu tähtedesadu. Näiteks, nagu see siin pildilhttp://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap080911.html

teisipäev, 16. september 2008

Yea.

Shit happens.

Aga jääme positiivseks ja loodame, et shit happens for a reason.

And it better be a really damn good one!

teisipäev, 26. august 2008

Ma tean!

Ma nüüd tean, miks öeldakse, et mehed on sead. See on siis nii, kui nemad on need n-ö aktiivsem pool suhte algatamisel ja pärast sama aktiivsed sinu nurkaviskamisega. Nad on nagu sead, kes õgivad eemalt vaadates silmadega toitu, nii et ise ka ei usu ja siis, kui isu täis, siis jätavad ülejäägi künasse kuivama. Kurat!

Ma tegelikult ei tahaks üldse nii kriiskavalt kirjutada, aga valus on. Sorry, kui keegi teist seda liiga isiklikult võtab. Ära võta siis, ma ei räägigi sinust! Olengi lihtsalt üks kurb plika, kellel on vaja ennast välja elada!

neljapäev, 19. juuni 2008


Olgu õnnistatud suvi! Või õigemini see, et kool selleks korraks läbi on, sest suveilma siin Eestimaal veel küll ei ole. Aga võiks ju!? Õnneks lähen ma juba nelja päeva pärast Ungarisse, kus on umbes poole soojem kui siin :) Tagasi tulles ma igatahes loodan, et ilmad on siingi soojemaks muutunud.

Mis ma siis kõike võiks siia kirjutada?Ok, just vaatasin, et viimane postitus on tehtud detsembris, nii et siia võiks nii mõndagi kirja panna. Mis mu elus siis toimunud on selle pika aja jooksul. Märkimisväärsemad asjad, mis mul hetkel pähe tulevad, panen nüüd kirja.

Jaanuaris läksin ma tööle. Hotelli. Olen administraator, sehkendan enamasti soomlastega. Viimasel ajal eriti just purjus Soome meestega, kes raha eest Eesti naiste armastust tahavad tunda. Täiesti masendav tunne tekib, kui minul arvatakse olevat mingeid meile või telefoninumbreid, kust neid leida. Siis pinnitakse mingi veerand tundi, et kuidas siis ikka ei ole, et kindlasti on kuskil arvutis kirjas. Tere-tore, minge linna ja otsige ise sealt mõne tänavanurga pealt, kui nii suur häda käes on! Muidu on adminni töö suhtelistelt talutav, kui mõningased pirtsakad ja pahurad kliendid jutust välja jätta. Üks suuremaid miinuseid selle töö juures on öösel töötamine. Järgmise päeva saab suuremas osas lihtsalt maha magada, fun!

Veebruari keskpaigas sain ma lõpuks selle vägiteoga hakkama, et tegin endale autojuhiload ära! Jei! Kaua tehtud kaunikesed, ma ütleks. Kaheksa kuud on ikka päris mõnus aeg, mis nende alla magama panna. Aga vähemalt nüüd saab vahel veits vrõnnida, kui vaja. Selle võiks ka ära märkida, et esimese põntsu sain ka ära tehtud. Aga noh, õnneks oli see puksiiriauto, mis mulle ette jäi ja temaga midagi ei juhtunud. Too autojuht oli ka sõbralik ja tore ning ütles, et mida varem see põntsupanemine ära tehakse, seda parem. Hiljem olen ise ka selle üle mõelnud, et ongi... kui juba ära oled teind selle triki, siis oledki edaspidi ettevaatlikum ja loodetavasti ka parem autojuht.

Märtsis ostsin endale kauaoodatud läptopi. Siiamaani on ta mind hästi teeninud. Loodan, et ta teeb seda ka edaspidi. Kirjutan tema taga istudes praegugi. Minu ilus valge läpakas :)

Nüüd on mäluauk. Peale selle ei olegi vist midagi juhtunud, mida oleks mõtet kirja panna. Täna aga juhtus see, et hommikul ärgates oli mu vasak õlg kange. Nüüd ma olen "haige". Ema arvas, et äkki on närvipõletik. Oh joy! Just täpselt seda mul veel vaja oligi. Nüüd, kui ma kohe kohe Ungarisse minemas olen. Igatahes usun, et kirjutan Ungari reisist mingi pisikese järelkaja, kui tagasi tulen.

Ahjaa, homme kell 15 lõpetab mu pisike õde gümnaasiumi. Ei mõista mina, kuhu see aeg nii ruttu lendab. Alles ma ise ju lõpetasin? Aga küll me üle elame :)

Nautige meie mõnustaid vihmaseid juunikuu õhtuid.
Ciao!