esmaspäev, 13. oktoober 2008

Minu upgrade.

Alates tänasest on mul üks oskus juures. Ei ole just midagi erilist, aga samas midagi sellist, mida terve ülejäänud elu jooksul kasutada saab. Nimelt tegin ma täna hommikul endale, täiesti iseseisvalt ja n-ö from scratch kaerahelbeputru! Kogu tegevus võttis aega umbes 15 minutit. Ja lõpptulemuse nautimine oli parem kui siis, kui keegi teine oleks selle purdu mulle valmis keetnud. Mitte, et mul midagi selle vastu oleks, kui ma hommikul ärgates avastan, et kõik juba valmis tehtud on :D

Mingi teine asi oli tegelikult veel, millest ma kirjutada tahtsin, aga hetkel ei meenu. Kui meelde tuleb, siis kirjutan juurde.

Olge mõnsad! :)

neljapäev, 2. oktoober 2008

I'm in love!

Täna sain ma aru, et vahel piisab ainult väikesest asjast, et su päev värviliseks muuta. Minu tänase päeva värviliseksmuutja on kauplus nimega Home'n'Gourmet. Kõigest täpsemalt. Otsustasin siis täna vaatama minna Rocca al Mare kaubanduskeskuse uut laiendust, mis eile avati. Päris suur on teine. Ja mõned uued poed on lähemalt uurimist väärt. Kõndisin erinevatest poodidest sisse-välja, uurisin asju. Emaga koos olin, muide. Ja siis ta ütleb mulle, et lähme vaatame sinna poodi ka. Esimese asjana nägin ma tolles poes mingit kaks TUHAT krooni maksvat soola- ja pipratopsi ja küsisin emalt, et kas nad teevad nalja. Siis liikusime edasi.... ja mida ma näen!! Jamie Oliveri potid ja pannid ja ahjuvormid. Ma võtsin ühe tillukese rohelise ahjuvormi endale kätte ja mõtlesin, et sellest ei suuda ma loobuda. Aga siiski jätsin ta seekord sinnapaika. Liikusin natuke edasi ja mida ma näen :D (ma tean, ma kordan ennast, aga see on lihtsalt liiga hea, et tõsi olla) Jamie oliveri tassid ja kruusid. Alguses ma oleks peaaegu endale ostnud ühe tema Colour Mugs'i (http://www.royalworcester.co.uk/pattern/?navid=1&level=4&id=169&pgid=2), aga siis nägin ma midagi veel paremat... kirjadega tassikesed ehk Jamie Oliveri Bottoms Up Mugs (http://www.royalworcester.co.uk/pattern/?navid=1&level=4&id=186&pgid=2)!!! Nii nunnud!!!!!!!! Nad on sellised, et külje peal on kiri ja siis kruusi põhja all see lause jätkub. Mina oman alatest tänasest Bottoms Up Mugi, millel on järgmine kiri: Sorry Love - I've Got A Headache. Igatahes teadke, et kui teil tuleb tahmine mu tuju tõsta või on mingi tähpäev tulemas, siis võite läbi astuda Home'n'Gourmet poest ja mulle sealt ükskõik mis Jamie asja osta. Pool poodi on tema asju täis! Ma olen absoluutselt iga pisipisemagi vidina üle üliõnnelik. Ausõna! Sest kui te veel ei teadnud, olen ma olnud tema tagasihoidlik fänn juba ei tea mis ajast, kui ma BBC pealt tema superfantastilist kokasaadet "The Naked Chef" vaatama hakkasin. Puhas armastus selle mehe vastu. Kui elu oleks ideaalne, siis oleks see mees minu ema väimees :)
Päeva mõte: Olgu õnnistatud Home'n'Gourmet!