laupäev, 16. jaanuar 2010

Öko.

Alates tänasest peaksin ma olema säästev autojuht. Käisin nimelt eile oma lõppastme koolitust tegemas ja täna läbisin sellega seoses säästva sõidu õppetunni.

Libedakoolitus eile oli suht lahe. Isegi teooriaosa kuulates ei hakanud igav. Sõitu tegime seal samas Männikul, kuulsal rate.ee libedarajal. Pooltki nii lahe ei olnud minu sõit varahommikul Männiku poole. Kuigi ma eile õppisin, kuidas libedal teel takistustele otsa sõitmist vältida, siis talvel mina enam autorooli eriti ei kipu. Vähemalt mitte pimedas ja maanteel. Ma pigem jätaks kirjutamata, mis juhtus. Aga lühidalt võin öelda, et mul oli jube!

Esmaspäeval lähen autkooli kontorisse, et oma lõppastme koolitus ametlikult lõppenuks kuulutada ja siis paari päeva pärast ARK-sse ja siis varsti varsti olen tervelt kümneks aastaks ametlikult autojuht :DTegelikult ma (ilmselgelt) ei sõitnud sellise autoga, aga unistada ju võib!! :)


teisipäev, 5. jaanuar 2010

Njämm.

Videvik.

Noorkuu.

Päikesevarjutus.

Koidukuma.

Neli suurepärast raamatut, millede kõigi autor Stephenie Meyer!
Just mõned hetked tagasi lõpetasin ma viimase raamatu lugemise ja tunnen, et tahaks kohe uuele ringile minna. Nii kaasahaarav on see välja mõeldud, aga samas huvitavalt lummav maailm. Leheküljed lausa lendavad su näppude all, kui Bella seiklused enam huvitavamaks minna ei saa, aga sinu üllatuseks seda ikkagi teevad.

Mina igatahes olen vaimustuses ja äärmiselt õnnelik, et mul kõik neli raamatut olemas on, et need tulevikus kapsaks lugeda! :)