pühapäev, 23. mai 2010

Midagi uut...

Eile, kuu aega tagasi (22.aprillil), sai meie pisike pere uue nö. pereliikme. Ja seda siis auto näol. Me oleme äämiselt õnnelikud, et just tema meie väljavalituks osutus. Esitleme uhkusega - Jonnipunn!Jonnipunn, jah. Sest talle meelid kõige peale piiksuda, mis talle meelehärmi tekitab :) Eks see ole enamustel uuemat sorti autodel nii, aga Jonnipunn sai nime just tänu sellele. Loodame, et ta jääb meile truuks sõbraks veel mitmeteks aastateks!

Peale selle käisime veel autosid vaatamas, aga mitte endale, vaid teiste eputrillade omasid. Esimesel mail käisid Ameerika ja muude uhkemate autode omanikud Rotermanni kvartalis oma tibukesi-kukkununnusi demonstreerimas. Autodest kahjuks pilte ei ole, aga paar pilti on sellest, kuidas line-tantsu õpitud sai :)









Eile käisime Rõõmutaldadega Sauel esinemas. Suutsin endale, sarnaselt Türgis juhtunule, taaskord pärja pähe päevitada! Aasta tagasi sai see rant välja päevitatud, aga nüüd kadus Eestimaal, nagu minu kiuste (puhkuse ajal ka veel), päike teadmata ajaks pilvede taha! Mulle meeldibki ringi käia, kui pool laupa on valge ja teine pool punane. Aitäh, Ilmataat :)