esmaspäev, 27. august 2007

Üks mõte... lihtsalt...

Mehed!? Saage siis aru neist. Ma ei tea mis värk on, aga viimasel ajal olen ma millegipärast sattunud suhtlema meessoost isikutega, kellele meeldib hullult piima juua. Ma ei tea, kas ma varem lihtsalt ei märganud seda, et nad nii palju piima joovad või on kõik ära keeranud. Ma ausõna ei mõista, mis on piimas nii head, et seda liiter, kaks või isegi kolm päeva jooksul ära juua. Okei, ma mõistan, kui juua tassike piima pannkookide või moosisaia vms magusa kõrvale. Aga lihtsalt piima juua? Ärge nüüd pahandage või midagi, aga minu jaoks ei ole piim midagi nii head, et seda niisama juua. Aga ju siis on tas midagi sellist, minu jaoks mõistmatut, mis ta nii joodavaks teeb. Nautige siis edasi teda! :) Ma lihtsalt tahtsin oma mõttelennu kirja panna. Kui ei meeldi, siis ärge enam teinekord tulge, eks :P

PS! Kui te tahate head kõhutäit süüa ja maitsvaid kokteile juua või näiteks otsite uut kohta, kus rahulikult õlu limpsida, siis minge külastage T.G.I. Friday's-i WW Passaži majas :)
Lihtsalt, me eile käisime ja jäime kohe täitsa rahule ;)

neljapäev, 23. august 2007

Houli-mouli!

Tuleb välja, et ma olen nüüd neljandat päeva 21-aastane. Tule taevas appi, noh! Sünnipäeval jõudis kohale, et päris suur vanus juba. Võiks ainult seesmiselt või vaimselt või kuidas iganes seda sõnastada tahate, igatahes võiks kuidagi teistmoodi ka nagu "suureks kasvada". Tahaks juba nö. ise enda peremees olla, või siis perenaine. Kõike tahaks, mis suurte inimeste elu juurde kuulub. Aga tunnen ennast piisavalt hästi, et teada, et ma ei ole veel nii suureks vastutuseks valmis. Kunagi, kui olen, siis annan märku :) Palju õnne mulle. Ja aitähh kõigile kallikestele, kes võtsid kätte ja viitsisid minu pärast Tallinnast nii kaugele sõita ja minuga mu päeva tähistada. Loodan, et te ei pidanud pettuma. Musid teile! :)