pühapäev, 6. september 2009

Eile.

Ootan Kristiine Statoili parklas Krissut ja teisi, et nad mu peale võtaks.
Läheneb mulle mingi mees.

tema: "... ... ... ... .... "
mina: "Mida?"
tema: "Ootad punast Opelit?"
mina: "Ei."
tema: "Ma ei helistanud sulle!?"
mina: "Ei."
Mees kratsib kukalt, ohkab ja jalutab eemale :)

Elu on huvitavaid juhtumeid täis.

esmaspäev, 17. august 2009

19.07.09

Patarei vanglas kummitab ;)
















Peale selle on seal huvitavat kunsti tehtud.
No jah, mis siis ikka ühe kasutusest väljas vanglaga teha, kui mitte kunsti! :)

esmaspäev, 3. august 2009

Pillerkaare jätkumine

Täna võtsime ette uue poetuuri, et rõdule uus kapp või riiul leida.
Kõigepealt käisime Mööblimajas, mis eile kinni oli. Mõttetu käik, hinnad võtsid hinge kinni.Siis mõtlesime, et läheks vaataks ühe taaskasutuskeskuse üle, aga see oli kinni. Kuigi eelneva uurimistöö põhjal saime aru, et on 7 päeva nädalas lahti. Kui kohale jõudsime, siis helistasime seal ukse peal olevale numbrile. Keegi ei võtnud vastu. Pärast, mingisugused 2 tundi hiljem, helistati tagasi. Neil olevat müüjatega mingi segadus olnud ja oli jah selline kurb olukord tekkinud. Aga noh, pole hullu. Peale seal ukse taha jäämist läksime Ülemiste keskusesse. Taaskord tulutu. Siis käisime Järve Selveri mööblipoed läbi ja ikkagi ei midagist.

Kuna ma olin emale eile lubanud, et lähen teda vaatama, siis sõitsime Õismäele. Seal olles tuli mul meelde, et me olime suure toa remondi käigus sealt ühe kapi ära lammutanud ja see seisis siiamaani nukralt nurgas. Küsisin vanematelt, et mis nad arvavad, kui me selle Kirsis kasutusele võtaks. Ja nüüd ta siis seisabki rõõmsalt meie Kirsi tänava rõdul, raamatutest pungil :D

Aga peale kapi leidmise ja kokku panemise, renoveerisime ka natuke meie pesunööri süsteemi. Hiljuti ostsime just uue roosa pesunööri, kuna vana läks katki. Ning täna muutsime asja veel paremaks. Meil on nüüd süsteem, kuidas nöörid siis ära võtta, kui pesu hetkel ei kuiva. Kõik on väga super. Ainult, kui me väga tublid tahame olla, siis värvime millalgi seinad ka üle ja põrandale paneme ehk linoleumi, et seal paljajalu soojem oleks :)
Igatahes tundub rõdu nüüd kaks korda suurem, kui varem. Seal võiks piknikugi maha pidada! :)
Kokkuvõttes ütleks seda, et Jürgen on supertubli!!! Siiamaani mõtlen tema tublidusele ja imestan :) Kalliralli sulle!!

laupäev, 1. august 2009

Pillerkaar rõdul

Pilt: Meie ilus rõdu.
Oi-oi-oii, milline tegus päev meil täna oli.
Magasime kuskil kella üheni päeval, kuna mina olin taaskord öösel tööl ja mõni mees mürgeldas Hollywoodis. Siis sõime hommikusööki ja mõtlesime, mis täna korda saata võiks.
Otsustasime, et teeme oma rõdu korda. Aja jooksul kogunenud vajalikud ja vähem vajalikud asjad olid suht kuhjuma hakanud. Põnev ettevõtmine oli. Kahju, et liiga hilja tuli mõte, et oleks võinud teha "enne ja pärast" pildid. Päris hea võrdlus oleks.


Vähemalt pooled asjad viskasime ära.
Näiteks igasugused liistud, tühjad karbid, ühe vana kapi, kaks kolme liitrist purki, veel tühje karpe, paar pleekinud jopet, veel liiste ja veel karpe ning igasugust muud pudi-padi.

Mõned huvitavad leiud olid ka. Väga ilusa, Jürgeni vanaisale 50ndaks juubeliks kingitud, vasest pildid leidsime. Ma ei tegi, kuidas selle tehnika kohta öeldakse, kuidas see tehtud on. Ühesõnaga see pilt on selline reljeefne, kui te mind mõistate.

Siis veel 2 triikrauda, millest üks oli katkine ja lõpetas prügikotis ning teine alles täiesti tutikas, kleepski põhja all vee ilutsemas. Black & Decker'i oma. Äkki soovib keegi ära osta? :)

Ühes kilekotis olid mõned mänguasjad. Midagi oli seal veel, aga mulle jäid meelde ühe kõrvaga ja nelja punase rattaga sinine elevant ning JONNIPUNN. Nii vahva. Mulle nii meeldib, kuidas ta laliseb, kui ta kõikuma panna!

Kuna selle vana kapi, mida eespool mainisin, otsustasime me ära lõhkuda ja minema vista, siis pidime täna taaskord poetuurile minema, et selle asemele mingi riiul leida. Jürgeni vanaisal on nii palju raamatuid ja osad neist on rõdul ning neid lihtsalt põrandale jätta on kuidagi nigel. Käisime siis Kristiine keskuses, kust ei leidnud midagi. Mööblimajas, mis oli kinni. Ning Rocca al Mare keskuses tiirutamine möödus sama tulutult, kui kahes eelmiseski kohas.


Tänase päeva võib kokku võtta sellega, et mina olen igatahes väga väga väsinud. Aga see eest enda ja Jürgeniga väga väga rahul. Hea tunne on, kui tead, et oled millegi kasulikuga hakkama saanud.

reede, 31. juuli 2009

Lambi vahetamine!


Tuleb tunnistada, et elu Kirsis ei ole üldsegi igav!!
Hommikul, töölt koju minnes, sain rõõmusõnumid, et veel varem täna hommikul oli vannitoas lambipirn PLÕKS teinud ja edaspidi töötamast keeldunud.
Mõtlesin, et tühja sest, Jürgen paneb siis uue, kui töölt koju tuleb. Ma ju läksin niikuinii unetut ööd välja magama ja vannituppa asja polnud.
Lõpuks, kui Jürgen koju tuli, mõtlesime, et vahetame siis lambipirni ära. Proovimisel käis nii 3-4 lambipirni, mis kõik keeldusid meile valgust näitamast. Tõime siis suure toa valgustist ühe pirni, mis kindlasti põlema pidi. Aga oh seda üllatust, kui see ka põlema ei süttinud. Siis saime aru, et probleem on suurem, kui meile alguses tunduda võis. Kiskusime selle igivana lambi, mis oli osaliselt naelaga betoonseina (!!!) kinni löödud, seina küljest lahti. Mina kogu selle aja dünamoga taskulampi kerimas. Ja juba sel samal hetkel sai algust meie jaht uuele lambile. Alustades uutest juhtmetest ja lõpetades uue pirniga.

Õue. Autosse.

Ehituse ABC. 5 minutit. Mitte midagi.


K-Rauta. Tund aega.

1. uued juhtmed (2 meetrit, valget värvi)
2. uus, ilus lamp (selline kuppel, nimi oli vist "Ovaal" kui ma ei eksi)
3. uus, moodne, vastupidav taskulamp (LED-iga :D)
4. isoleerteip (sinine)
5. uus säästupirn (mis, vastavalt infole karbil, peaks põlema kogunisti 15 000 tundi!)
6. nuga (kollane, selle peenikese sisse-välja käiva teraga)
7. kruvid tüüblitega (mida me ostsime terve paki, kuigi meil oli ühte ainsamat vaja)


Lõppkokkuvõtteks võib öelda, et saime uue lambi seina ja asi on parem kui varem.


Elagu kõik putitamiseda ja muud nikerdamised! Ja pelmeenid! :D

esmaspäev, 8. juuni 2009

Piiiiiidu, pidu, pidu!

Ja saimegi tansupeole!

XVIII Tantsupidu

3. juuli
kell 19 Tantsupeo I etendus
4. juuli
kell 11 Tantsupeo II etendus
kell 14 Rongkäik
5. juuli
kell 11 Tantsupeo III etendus

XXV Laulupidu

4. juuli
kell 19 Laulupeo I kontsert
5. juuli
kell 14 Laulupeo II kontsert

Olete KÕIK KÕIK lahkelt oodatud! :)

teisipäev, 21. aprill 2009

Ilus, ilus, ilus on elu.

Ma kohe ei oskagi midagi muud öelda. Ma lihtsalt olen eluga rahul :)

PS! Täna leidisn kapinurgast vana yo-yo. Lapsepõlv oli põnev!