pühapäev, 14. veebruar 2010

Lumelinn ja sõbrapäev!

Vahepealt on puudu postitus, mis kajatastaks meie Lumelinnas käiku. Otsustasime siis ühel pühapäeval (31. jaanuar), et lähme vaatame need lossid ja elukad üle. Mina jäin täitsa rahule. Ajastus oli meil ka väga õige, kuna siis kui me kodu poole hakkasime liikuma, hakkas juba täitsa külmaks minema, kuna tuul tõusis.. Aga allpool siis mõned pildid sellest päevast.

Partide pidupäev

Lohega
Pärdikuga














Vaalaskalaga :)
PS! Äkki mõni teist on huvitatud WC-kategooria juhilubadest? Tundub, et Kadriouru autokoolis on võimalik ka sellise huvitava asjaga tutvust teha :DJa kuulge, täna on ju 14. veebruar ehk VALENTINIPÄEV ehk SÕBRAPÄEV! Kallid sõbrad ja sõbrannad, kus iganes te antud hetkel maamunal ei viibi, teadke et olete tohutult kallid!
Jagan teiega minu kõige armsamat sõbrapäevakimpu. KALLISTAN!

kolmapäev, 10. veebruar 2010

Johhaidiii!

Eile käisime Jürgeni kursavendadega Männiku karjääri peal jäärajal. Kõige geniaalsem idee oli muidugi läheneda sellele rajale karjääri teisest otsast. Kuna ühe kursavenna neljaveoline auto läks sellest sügavast lumest ilusti läbi, siis julges Jürgen arvata, et ka tema armas autoke on kõikvõimas :D Ja nii me siis istusimegi kuskil tund aega seal lumes. Kordamööda autot lükates ja juhtides, kiiruseks ehk 0,5 meetrit/minutis :P Tempo tundus selline, et üks samm edasi ja kaks sammu tagasi. Masendav! Mingi maa olime me lõpuks ikkagi edasi liikunud, aga kui me oleks selle sama tempoga jätkanud, lükkaks me seda autot seal praeguseni. Meie päästeingliks oli loomulikult see sama neljaveoline koletis. Aga päris jube oli see teekond seal köie otsas. Osad kohad jää peal/lume all olid veega kaetud ja siis käis ikka elu silme eest läbi. Üks minu senise elu ärevamaid kogemusi. Tagantjärgi mõeldes saab isegi naerda selle üle, aga ega lähimal ajal sarnase kogemuse osaliseks küll saada ei taha. Natuke aega hoian ma kindlasti igasugustest libe- ja jääradadest eemale!

neljapäev, 4. veebruar 2010

Alrighty...

Et siis nüüd on lood niimoodi, et ma sain eile enda käsutusse juhiload, kus peal on minu pilt ja minu nimi ja mis kehtivad aastani 2020! Ma olen nii äge :D Enam ei ole vaja muretseda, et see vahtraleheke mu akna peal ilutseks. Mission completed!

Selle rõõmsa sündmuse puhul sain kingituseks raamatu "Silmuskudumine" (Claire Hallik, 2009). Kellele rohkem huvi pakub, siis link on järgmine http://www.varrak.ee/product/6467/ . Nii põnev on vaadata, kuidas pelgalt põhikoe muutmisega saab nii nii erinevaid koekirju luua. Kui ma ükskord rahvariiete kallal nokitsemise lõpetan, siis hakkan kuduma :D Hoidke alt, varsti saate kõik sünnipäevadeks ainult minu kootud asju :P

Ahjaa, seda ka... http://www.urbandictionary.com/ ütleb sõna 'alrighty' kohta järgmist: A "gay" way of saying alright, when you don't really mean or want to say "alright".
Et nojah... kui nii, siis nii :)