laupäev, 21. jaanuar 2006

Elu on kino!


Hahahaa, ma kukkusin ühel eksamil läbi. Paras mulle. Ise loll, ise koll :P Niikuinii nende eksamite AP-d enam sellesse semestrisse ei tule, sest need on JÄRELeksamid ja LISAeksamid. Need on nendele, kes on järel-lollid ja lisa-laisad! Jama värk, aga nii ta on. Ükskõik kui palju me lisa-laisad ka ei üritaks, ikkagi on vaja koos järel-lollidega eksameid teha. Meid te juba niisama lihtsalt lahutada ei suuda!
See selleks. Tegelikult käisin ma eile kinos. Kosmoses. Naljakas oli, pole harjunud enam nii väikse saali ja ekraaniga. CocaCola Plazas on ikkagi kõik suur ja euro ja vip. Ja meie, tarbijad, oleme kõige hea ja paremaga nii harjunud, et miks meil üldse on vaja vanu asju? Miks me Kosmost kohe prügikasti ei visanud, kui Plaza lahti tehi? Ma arvan, et vot selle pärast, et iga natukese aja tagant natuke nostalgiadoose saada. Või mis? Igatahes, filmi nimi oli Just Like Heaven. Soovitan soojalt, kui on vaja vajadus pisku romatika ja armastuse järele. See ei ole tavaline armastuslugu, see on midagi natuke enamat. Siis saate aru, kui ise ära olete näinud :)
Minu nostalgia-armastuse-doos sai eile saadud. Minge nostalgitsega teiegi!

Beso!

laupäev, 14. jaanuar 2006


Tervitus!
Kuidas elate kallid kaaskodanikud? Kas uus, kahetuhande kuues aasta on ilusasti alanud? Olete suutnud oma uusaasta lubadustest ilusti kinni pidada? Mina isikulikult pole neist lubadustest kunagi midagi arvanud. Tegelikult pole ma neid endale õieti andnud ka. Siiamaani olen elus ja õnnelik :)
Minu uus aasta algas suurepäraselt. Käisin Linnahalli pealt ilutulestikku vaatamas. See vaatepilt oli midagi unustamatut. Sealt pealt on ju kuskile Viimsini või ma ei teagi kui kaugele näha. Ja siis kui kell 12 sai... oioii, kui ilus! Igal pool hakati paugutama ja saluuditama. Täpselt nagu sõda oleks puhkenud. Igatahes soovitan soojalt teil mõnel aastavahetusel seal ära käia. See on lihtsalt hea vaheldus tavalisele, igavale aastavahetusele :P
Tegelikult ei ole kõik enam nii suurepärane ja hea kui siis oli. See on sellepärast nii, et siis oli vaheaeg, aga nüüd on käes mõnus, hea, stressirohke eksamisessioon. Vahepeal oli mul tegelikult suht masendus ja üldse ei tahtnud kooli tagasi minna, nagu üldse üldse. Aga nüüd, kui mul on peale vaheaega ära tehtud üks eksam ja suhteliselt hästi tehtud, siis tuli mingil määral õppimisisu tagasi. Praegu tegelikult kogungi ennast, et õppima minna. Ega nii väga ei viitsi ju ikkagi. Aga loodame, et need kaks viimast, kõige raskemat eksamit saavad ka õnnelikult läbitud.
Peamine on ikkagi see, et me enda eluga üldises vaates rahul oleks. Mina olen hetkel suht-koht rahul. Olge teie ka! :)

Parimatega,
Merka