reede, 27. aprill 2007

Sõnatu.

Nüüd siis juhtus midagi sellist, mida mina olen küll ainult telekast näinud. Ma olen täiesti sõnatu. Kui ma eile õhtul/öösel neid videosid vaatasin, et mis kesklinnas toimub, siis tuli mõttesse ainult see, et lihtsalt võimatu on uskuda, et kõik mida telekast hetkel näen, toimub meie väikses Eestis. Ma küll ei mõista, mida inimesed lootsid saavutada selle vandaalitsemisega, aga ju nad on siis minust niipalju targemad, et nad ikka ise teadsid selle burgaa eesmärki.

Ikkagi olen absoluutselt sõnatu.

reede, 13. aprill 2007

Päevamõte

Kevad jõudis kättes, sest KÕIK inimesed ostlevad Osturallil ja hulluvad Hulludel päevadel ja muudavad oma pidevalt kuumeneva kehatemperatuuriga välistemperatuuri ka soojaks! Olgu õnnistatud kõik kampaaniad, mis inimesed kappama panevad.

neljapäev, 5. aprill 2007

Neljas päev

Päev algas väga hästi. Kõik oli täiesti okei. Ja ma olen kindel, et lõpeb veel paremini, mis siis, et ma otsustasin oma eksperimendile lõpu teha. Ma tean, et loll on see, kes vabandust ei leia, aga ma olen täiesti kindel, et ma oleksin seda suutnud jätkata. Ma lihtsalt tean seda, sest kui ma juba kolm päeva seda suutsin teha, siis oleks järgmised kolm piece of cake. Põhjus, miks ma otsustasin lõpetada oli see, et mu näonahk läks veidike imelikuks. Ma usun, et see on sellest, et ma sõin/jõin palju happelisi asju, keha lihtsalt ei ole sellega harjunud. Kella viieni olin ma veel nö. taimetoidu peal, aga siis jõudsin ema töö juurde ja ütlesin talle, et ta mulle süüa ostaks :)

Aga kuni kella viieni toitusin ma nii:
Hommik:
*2 banaani
*pool pudelit mustika-vaarika smuutit (mu lemmik!)

Päev:
*ülejäänud mustika-vaarika smuuti
*porgandi smuuti

Selleks korraks siis kõik. Ise jäin rahule, sest ei uskunud, et sellega hakkama saan. Nüüd tean, et kui midagi väga tahta, siis saad kõigega hakkama! :)

kolmapäev, 4. aprill 2007

Kolmas päev

Ongi nii, et hommikud on kergemad, see on nüüd selge. Täna oli juba terve päev kergem. Ma oletan, et selles mängis otsustavat rolli see, et ma sõin koolis ühe õuna ja pirnõuna. Muidu ma olen koolis olles ainult joonud, aga kuna käisin täna kehalises ka, siis otsutasin, et oleks targem midagi süüa. Igatahes oli päev kergem kui eile. Aga koju tulles oli mul jälle paar kiusatust. Üks oli see, et ma harjumuspäraselt läksin tegin külmkapiukse lahti ja sealt vaatas mulle vastu kohukesekene (ma otsustasin, et nad on kurjast! :P) ja peale selle oli isa muna praadinud. Siis oli küll selline tunne, et peaks vist lõks nina küljes ringi käima, et mitte neid lõhnu tunda :D Aga õnneks leidsin ma viinamarjad ja apelsini, mis mu päästsid.

Niisiis, minu tänane menüü:
Hommik:
*apelsin

Päev:
*pirnõun
*õun
*mõned viinamarjad (ei lugenud üle, mingi väike kobarake oli, umbes 10 tk ehk)
*apelsin
*vesi (sest smuutit polnud)

Õhtu:
*2banaani
*pool pudelit õuna-mustsõstra smuutit (esimest korda proovisin, mingi imelik kõrvalmaitse on sellel)

Praegu on selline tunne, et oleks vist kõik nõus andma ühe mõnusa, täiesti tavalise vorstisaia eest!! :D Lihaisu tundubki kõige hullem olevat.

teisipäev, 3. aprill 2007

Teine päev

Hommik oli kerge. Peaaegu ei mõelnudki söögile. Sõin apelsini, kui pool oli söödud oli tunne, et kõht on täis. Koolis tundus, et tunnen kõikvõimalike söökide lõhnu, kõikjal! Tulen koju, siin on ka söögi lõhn, veel intensiivsem kui koolis, sest isa praeb kartuleid!! No on siis seda vaja? Aga ma ei anna alla!

Hommik:
*apelsin
*pool pudelit (0,5 l) mustika-vaarika smuutit

Päev:
*banaan
*pirnõun (õudsalt maitseb, kuna pole tükk aega söönud neid)
*ülejäänud pool pudelit smuutit

Õhtu:
*banaan
*apelsin
*pudel õuna smuutit

esmaspäev, 2. aprill 2007

Esimene päev

Nonii, aprill algas, nalja ei saanud, ilmad läksid ilusaks, Merka tuli mõttele. Vist ei ole eriti geniaalne mõte, aga mõte ikkagi, eks näis mis juhtub. Otsustasin eile õhtul smuutit juues, et teen enda peal inimeksperimendi - nädala smuuti joomist/puuvilja söömist, et oma tahtejõudu proovile panna. Seda ma veel ei tea, kas selle nädala sisse kuulub nädalavahetus ka või mitte. Igatahes võin ma alates reedest päris sööki sööma hakata, kui ma tõesti näljane olen. Alates reedest selle pärast, et see nädal on ju selline tore nädal, kus nädalavahetus on pikem kui tavaliselt - 3 päeva. Lihavõttepühad ju!! Ma ükspäev hakkasin mõtlema, naljakas, et mune toovad lihavõttejänesed (mulle ei ole kunagi toonud tegelikult, aga Ameerika filmidest olen näinud). Imelik tegelikult, sest jänesed ju ei mune mune. Aga ju neil on siis kanadega mingi leping tehtud või midagi :) PILT : http://www.mahlad.ee/?id=527

Tagasi minu eksperimendi juurde tulles, mis ei kaasa endasse ühtegi muna, kana ega jänest.
Esimene päev (ehk siis täna) :


Hommik
:

*pool pudelit (0,5 l) hommikueine smuutit (pool selle pärast, et teine pool sai õhtul ära joodud)

*pirn
*banaan

Päev
:

*0,5 l porgandi-õuna smuuti
*pirn
*3 banaani

Õhtu
:
*~10 viinamarja
*2 apelsini

Head homset päeva mulle! :) :P